En blogg om hverdagen. Om foto og jakten på det "perfekte bilde". Mat er en av mine største interesser i tillegg til foto og hund,så her vil jeg legge ut oppskrifter som er enkle og gode!

fredag 22. januar 2010

Ny blogg....

Har lagt ned den gamle bloggen min,og heller startet to nye. En for butikken; livetpabomlo.blogspot.com ,og en for bilder og oppskrifter pluss litt mer "hverdagslige ting". Akkurat nå er kameraet mitt ødelagt(skrekk og gru!!!!),så det er ikke mye fotografering på meg for tiden gitt....sukk.... Føler meg helt lost uten. Kommer meg ikke ut på tur like lett uten kameraet på armen. Hva er vitsen med å gå på tur om man ikke kan knipse alt det fine man ser på veien?!?! Som fex disse to kranglefantene jeg knipset ved bryggen en dag vi trakk garn. Måsene kan jeg se på i timesvis. De er utrolig flotte!
Fredag i kveld,og jeg har bare et barn hjemme :-0. Mon tro hva vi skal lage oss til kvelds i kveld.... Tenker minste-gutten skal få bestemme. Har en følelse av at det blir pasta,så jeg får kjøpe egg og mel på vei hjem ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar